CURS DERobotică pentru copii (6-9 ani)

Clase interactive unde copilul învață robotică și programare vizuală cu seturi Lego WeDo

Educație pentru viitor

A patra revoluție industrială a început deja, iar noțiunile digitale, de programare și robotică, sunt bazele oricărei cariere de succes în viitor. Chiar în prezent, unele dintre cele mai bine plătite joburi sunt în industria roboticii. Dacă al tău copil este deja pasionat de LEGO, de calculatoare sau în general de tehnologie oferă-i șansa unei educații de top. Cu ajutorul profesorilor Inventika va reuși să înțeleagă și să aplice noțiuni de robotică și programare care l-ar putea duce pe podiumurile olimpiadelor internaționale.

Inventika Place este printre foarte puținele școli din România care predă robotică pentru copii și folosește metode de învățare din STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics).

La acest curs, copilul tău...

învață programare vizual
învață să construiască un robot
își dezvoltă gândirea creativă
învață să programeze modele funcționale
învață să găsească soluții
acumulează informații din științele conexe
învață să se joace inteligent
Când
se predă
LUNIstr. Izvor 78
17:00 - 21:00
MARȚIstr. Izvor 78
17:00 - 21:00
MIERCURIstr. Izvor 78
17:00 - 21:00
JOIstr. Izvor 78
17:00 - 21:00
VINERIstr. Izvor 78
17:00 - 21:00
SÂMBĂTĂstr. Izvor 78
09:00 - 15:00
DUMINICĂstr. Izvor 78
-

Descrierea cursului

Bazat pe echipamentele LEGO Educational WeDo 2.0, fiecare modul al cursului corespunde fiecărui semestru din anul școlar și cuprinde 16 ateliere. Copiii sunt organizați în grupe mici, de maximum 8 persoane. Fiecare grupă are o întâlnire pe săptămână. Un atelier durează 90 de minute.
La acest curs, copiii:
• primesc și înțeleg noțiunile necesare construirii următorului model de robot;
• construiesc efectiv modelul observând diferitele sale componente, funcționarea, rolul fiecărui element și modul în care se transmite mișcarea;
• programează motorul, senzorii, adaugă sunete sau imagini;
• modifică funcțiile și structura robotului stimulându-și gândirea creativă.

Înscrie-ți copilul

Înscrie-ți copilul

Profesorii
care predau acest curs

https://inventikaplace.ro/wp-content/uploads/2022/05/Diana-Chiru-640x360.jpeg
ROBOTICĂ PENTRU COPII & ROBOTICĂ PENTRU ADOLESCENȚI

Diana Chiru

Diana este studentă a Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, secțiunea de Robotică, unde a obținut rezultate remarcabile la sesiunile de comunicări științifice. Iubește să lucreze cu copiii și este pasionată de roboți.
https://inventikaplace.ro/wp-content/uploads/2022/05/Theodor-Gorovei-640x360.jpg
ROBOTICĂ PENTRU COPII, ROBOTICĂ PENTRU ADOLESCENȚI, FLL, WRO

Theodor Gorovei

Absolvent al Facultății de Matematică, Doru are peste 20 de ani de experiență ca antreprenor. Pasionat de aplicarea noilor tehnologii în educație și IT, predă robotică și antrenează echipele de First Lego League Junior și World Robot Olympiad.
Paul Tanase
ROBOTICĂ PENTRU COPII, ROBOTICĂ PENTRU ADOLESCENȚI, FLL

Paul Tănase

Student la Facultatea de Știința Calculatoarelor din cadrul Universității Politehnica București, Paul este pasionat de jocurile pe calculator și tehnologie.Îmbină în lecțiile sale elemente de mecanică și programare. Predă robotică și antrenează echipele de FLL.
Iulia Lumpan
ROBOTICĂ PENTRU COPII, ROBOTICĂ PENTRU ADOLESCENȚI, FLL

Iulia Lumpan

Veterană a concursurilor First Lego League având la activ 9 etape la care a participat, Iulia este pasionată de Informatică având cunoștințe avansate de programare orientată pe obiect și C++. Este trainer pentru cursurile de LEGO Spike și LEGO WeDo și antrenor de FLL.

Cum este cursul

Am început acum 5 ani, inițial ca o activitate extracurriculară (…) Am întâlnit în tot acest timp o echipă de mentori care muncesc cu dăruire, calm și profesionalism. Recomand din toată inima!

delia paici 3
DELIA PAICI
Părinte

Fiica mea de 7 ani este super-încântată.

SC_testimonial 1
SILVIU CIOBANU
Părinte

Super cursuri de Robotică LEGO!

testimonial 4
BERTY IVAN
Părinte
COSTUL LECȚIEI
lei
012345678900123456789001234567890
CU PLATA LA O LUNĂ
Dacă alegi să plătești lunar abonamentul, vei fi tarifat cu 100 lei per ședință în funcție de câte ședințe (3 sau 4) au fost în acea lună. Ai 5% reducere dacă mai înscrii o persoană.
COSTUL LECȚIEI
lei
0123456789001234567890
CU PLATA LA SEMESTRU
Dacă achiți abonamentul integral, la începutul semestrului, vei plăti suma aferentă celor 16 lecții ale modulului, raportată la 80 de lei per lecție: 1280 lei. Ai 5% reducere dacă mai înscrii o persoană.
COSTUL LECȚIEI
lei
0123456789001234567890
CU PLATA ÎN DOUĂ TRANȘE
Dacă achiți abonamentul în două tranșe, la începutul modulului și pe parcurs, vei plăti suma aferentă tuturor lecțiilor din acea perioadă raportată la 90 lei per ședință. Ai 5% reducere dacă mai înscrii o persoană.

ÎNSCRIERE

După completarea și trimiterea acestui formular vei fi contactat telefonic de unul dintre consultanții noștri. Ne poți suna și tu la 0770224433.

  Răspunsuri la întrebări frecvente

  CE ÎNVAȚĂ COPIII LA INVENTIKA PLACE?

  În primul rând copiii vor învăța să gândească logic și să urmeze, în mod corect, un set de instrucțiuni. Într-o prima fază vor deprinde noțiuni de fizică și mecanică utile la construcția mecanismelor și a roboților și apoi vor învăța cum să-i programeze. Primii pași în programare se fac în mediile de programare vizuală dezvoltate de cei de la Lego dar, ulterior, cei avansați, pot începe să programeze în Python sau chiar C++. Kit-urile de la Lego ni se par cea mai buna alegere întrucât copii sunt familiarizați cu ele și este mult mai ușor să înveți să programezi atunci când vezi rezultatul programului și robotul execută corect instrucțiunile tale.

  CÂND SE DESFĂȘOARĂ CURSURILE LA INVENTIKA PLACE?

  Urmăm structura anului școlar și avem sesiuni de înscrieri de trei ori pe an pentru cursurile de robotică. Acestea acoperă perioadele septembrie – ianuarie respectiv februarie – iunie corespunzând celor două semestre școlare. În perioada verii organizăm cursuri intensive sau cu caracter special pe care le anunțăm în timp util. Un semestru/modul este alcătuit din 16 ședințe care au loc săptămânal și durează 90 de minute fiecare. La cursurile intensive copilul primește 2 lecții pe săptămână.

  Pentru cursurile de programare C++ avem deschise înscrieri tot timpul anului și începem o grupă nouă de fiecare dată când se strâng suficienți solicitanți.

  CUM POT SĂ ÎMI ÎNSCRIU COPILUL?

  E simplu. Ne puteți trimite un mesaj prin formularul din site. Unul dintre colegi vă va contacta pentru a afla detaliile și pentru a stabili care este cea mai potrivită grupă pentru copilul dvs. Dacă grupele sunt deja formate și perioada înscrierilor a încetat de mult, veți ocupa un loc într-o nouă grupă în formare (din viitorul semestru). 

  Cursurile de programare C++ pot încep atunci când se strâng suficienți elevi pentru a forma o nouă grupă, dar înscrierea se poate face oricând cu precizarea că în cel mai rău caz puteți aștepta câteva săptămâni până la debut.

  POT SĂ ALEG ZIUA ȘI ORA PENTRU CURSUL COPILULUI?

  Dacă îți înscrii copilul pentru prima dată, iar grupele nu au fost încă formate, vei putea să alegi programul după posibilitățile rămase. Avem toată deschiderea să stabilim acest lucru împreună cu părintele astfel încât să fie toată lumea mulțumită.

  CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RATEZ PERIOADA DE ÎNSCRIERI?

  Dacă nu au trecut mai mult de 3 săptămâni de la începerea grupei, vom găsi o soluție pentru ca copilul dumneavoastră să recupereze și să se integreze într-una din grupele existente. În situația în care vă decideți, după această perioadă, vom păstra legătura până când începem următoarele grupe și vă puteți înscrie copilul atunci.

  DAR DACĂ COPILUL MEU NU MAI VREA SĂ VINĂ LA CURSUL DE ROBOTICĂ DUPĂ O PERIOADĂ?

  Ca să fim sinceri, nu am avut multe situații de acest gen, dar suntem conștienți că ele pot să apară și de aceea avem o structură flexibilă de plată (lunar, la jumătate de semestru și la semestru). Dacă nu sunteți sigur că copilul este atras de robotică, puteți opta pentru plata lunară și puteți întrerupe după ce luna s-a încheiat.

  CÂT COSTĂ CURSURILE DE LA INVENTIKA PLACE?

  Cursurile pot fi achitate lunar la prețul de 100 de lei ședința, la început și la jumătate de semestru la prețul de 90 de lei ședința sau integral, la începutul semestrului, la 80 de lei ședința. Un modul are 16 ședințe. Facturile se emit lunar, la începutul lunii pentru luna în curs sau la începutul modulului, respectiv la jumătatea acestuia pentru cei care decid să achite integral sau la jumătate de semestru.

  CARE ESTE VÂRSTA MINIMĂ LA CARE POT SĂ-MI ADUC COPILUL LA CURSURI?

  Cursurile de Lego WeDo sunt adresate copiilor între 6 și 9 ani, cele de Lego Spike copiilor între 10 și 16 ani, iar cele de programare C++ încep de la minimum 10 ani.

  CÂT DUREAZĂ CURSURILE DE ROBOTICĂ ȘI CE FAC DUPĂ CE COPILUL A TERMINAT UN MODUL?

  Cursurile noastre sunt gândite în așa fel încât copilul să progreseze de la nivelul de începător până la avansat și apoi să se facă trecerea către cursurile de programare. Dacă un copil începe la 6 ani cursurile de WeDo, le poate urma pe acestea timp de 4 semestre și apoi să treacă la cursurile de Spike timp de 4 semestre. Urmând ca, după finalizarea acestor module, sau chiar în același timp, să înceapă și cursurile de programare C++. Acesta este un scenariu ideal, evident că toți copiii sunt bineveniți la orice vârstă și nu există nicio obligație de a urma întreg acest traseu.

  Pe lângă parcursul normal, descris mai sus, Inventika Place organizează și grupe dedicate participării la concursuri (First Lego League, First Lego League Junior și World Robot Olympics). La acestea pot participa, în funcție de interes, copii care au terminat minim un modul de robotică de la orice nivel și care dovedesc un nivel ridicat de pricepere. Detaliile legate de participarea în aceste grupe sunt discutate atât cu copiii, cât și cu părinții înainte de înscrierea în aceste grupe.

  DACĂ ÎNSCRIU MAI MULȚI COPII BENEFICIEZ DE O REDUCERE?

  Da, oferim o reducere de 5% pentru fiecare copil în plus indiferent dacă este fiul/fiica dumneavoastră sau un prieten al copilului.

  Abonează-te