EDUCAȚIE DE TOP, CU 1 LEU PE MINUTRobotică și

programare

copii_inscriere
CURSURI DE

Robotică pentru copii

Are între 6-9 ani și e pasionat de LEGO și calculatoare? Înscrie-l la cursul de robotică! Are câte o lecție interactivă de 90 de minute pe săptămână unde va învăța cum să construiască roboți și să-i programeze vizual.
VEZI CURSUL
adolescenti_inscriere
CURSURI DE

Robotică pentru adolescenți

Dacă are peste 10 ani și visează la o carieră digitală în robotică sau în programare, acest curs este răspunsul. Va învăța să construiască roboți, să programeze în Python; săptămânal, într-o lecție de o oră și jumătate.
VEZI CURSUL
fundal_programare inscriere
CURSURI DE

Programare în C++

Curs suport pentru lecțiile de Informatică de la școală sau liceu. Lecțiile sunt live online asistate de profesor; excelente pentru elevii care se pregătesc de admitere, dar și pentru cei care sunt deja elevi la un liceu de Informatică.
VEZI CURSUL
fundal_python_inscriere
CURSURI DE

Programare în Python

Un curs de 80 de ore (4 ore pe săptămână) care te pregătește, pe tine, adultul, pentru a promova examenul de certificare intenațional PCAP – Python Certified Associate Programmer; live online asistat de profesor.
VEZI CURSUL

DACĂ NU ÎȚI PLACEBanii înapoi după prima lecție

DACĂ NU ÎȚI PLACEBanii înapoi după prima lecție

0123456789001234567890 ronlecția de robotică (cu plata semestrial)
PROGRAM FACIL
luni - sâmbătă
GRUPE MICI
4-8 copii
DURATA LECȚIEI
90 minute
LABORATOR MODERN, CENTRAL

Suntem la 5 minute de metrou Izvor, în clădirea Indaco, lângă Parlamentul României. Învățăm într-un laborator modern și accesibil.

PROFESORI DEDICAȚI

Profesorii noștri folosesc cele mai noi și eficiente metode pedagogice, iar copiii se îndrăgostesc de materie și de învățare.

CELE MAI NOI SETURI

Elevii noștri învață folosind cele mai noi seturi de robotică LEGO Education. Dotările laboratoarelor noastre sunt de ultimă generație.

COSTUL LECȚIEI
lei
012345678900123456789001234567890
CU PLATA LA O LUNĂ
Dacă alegi să plătești lunar abonamentul, vei fi tarifat cu 100 lei per ședință în funcție de câte ședințe (3 sau 4) sunt în acea lună. Ai 5% reducere dacă mai înscrii o persoană.
COSTUL LECȚIEI
lei
0123456789001234567890
CU PLATA LA SEMESTRU
Dacă achiți abonamentul integral, la începutul semestrului, vei plăti suma aferentă celor 16 lecții ale modulului, raportată la 80 de lei per lecție: 1280 lei. Ai 5% reducere dacă mai înscrii o persoană.
COSTUL LECȚIEI
lei
0123456789001234567890
CU PLATA ÎN DOUĂ TRANȘE
Dacă achiți abonamentul în două tranșe, la începutul modulului și pe parcurs, vei plăti suma aferentă tuturor lecțiilor din acea perioadă raportată la 90 lei per ședință. Ai 5% reducere dacă mai înscrii o persoană.

ÎNSCRIERE

După completarea și trimiterea acestui formular vei fi contactat telefonic de unul dintre consultanții noștri. Ne poți suna și tu la 0770224433.

    Răspunsuri la întrebările frecvente

    CE ÎNVAȚĂ COPIII LA INVENTIKA PLACE?

    În primul rând copiii vor învăța să gândească logic și să urmeze, în mod corect, un set de instrucțiuni. Într-o prima fază vor deprinde noțiuni de fizică și mecanică utile la construcția mecanismelor și a roboților și apoi vor învăța cum să-i programeze. Primii pași în programare se fac în mediile de programare vizuală dezvoltate de cei de la Lego dar, ulterior, cei avansați, pot începe să programeze în Python sau chiar C++. Kit-urile de la Lego ni se par cea mai buna alegere întrucât copii sunt familiarizați cu ele și este mult mai ușor să înveți să programezi atunci când vezi rezultatul programului și robotul execută corect instrucțiunile tale.

    CÂND SE DESFĂȘOARĂ CURSURILE LA INVENTIKA PLACE?

    Urmăm structura anului școlar și avem sesiuni de înscrieri de trei ori pe an pentru cursurile de robotică. Acestea acoperă perioadele septembrie – ianuarie respectiv februarie – iunie corespunzând celor două semestre școlare. În perioada verii organizăm cursuri intensive sau cu caracter special pe care le anunțăm în timp util. Un semestru/modul este alcătuit din 16 ședințe care au loc săptămânal și durează 90 de minute fiecare. La cursurile intensive copilul primește 2 lecții pe săptămână.

    Pentru cursurile de programare C++ avem deschise înscrieri tot timpul anului și începem o grupă nouă de fiecare dată când se strâng suficienți solicitanți.

    CUM POT SĂ ÎMI ÎNSCRIU COPILUL?

    E simplu. Ne puteți trimite un mesaj prin formularul din site. Unul dintre colegi vă va contacta pentru a afla detaliile și pentru a stabili care este cea mai potrivită grupă pentru copilul dvs. Dacă grupele sunt deja formate și perioada înscrierilor a încetat de mult, veți ocupa un loc într-o nouă grupă în formare (din viitorul semestru). 

    Cursurile de programare C++ pot încep atunci când se strâng suficienți elevi pentru a forma o nouă grupă, dar înscrierea se poate face oricând cu precizarea că în cel mai rău caz puteți aștepta câteva săptămâni până la debut.

    POT SĂ ALEG ZIUA ȘI ORA PENTRU CURSUL COPILULUI?

    Dacă îți înscrii copilul pentru prima dată, iar grupele nu au fost încă formate, vei putea să alegi programul după posibilitățile rămase. Avem toată deschiderea să stabilim acest lucru împreună cu părintele astfel încât să fie toată lumea mulțumită.

    COPILUL SAU PĂRINȚII POT PARTICIPA LA O ORĂ DEMO?

    În perioada înscrierilor copiii împreună cu părinții pot asista la o lecție a unei grupe pentru a vedea exact ce se întâmplă la un atelier. Considerăm că această experiență este mai autentică decât o oră demo (care ar putea fi doar marketing). De altfel, pe tot parcursul semestrului părinții pot asista oricând la atelierele noastre. Diferența dintre a asista și a participa este, sperăm noi, evidentă.

    CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RATEZ PERIOADA DE ÎNSCRIERI?

    Dacă nu au trecut mai mult de 3 săptămâni de la începerea grupei, vom găsi o soluție pentru ca copilul dumneavoastră să recupereze și să se integreze într-una din grupele existente. În situația în care vă decideți, după această perioadă, vom păstra legătura până când începem următoarele grupe și vă puteți înscrie copilul atunci.

    DAR DACĂ COPILUL MEU NU MAI VREA SĂ VINĂ LA CURSUL DE ROBOTICĂ DUPĂ O PERIOADĂ?

    Ca să fim sinceri, nu am avut multe situații de acest gen, dar suntem conștienți că ele pot să apară și de aceea avem o structură flexibilă de plată (lunar, la jumătate de semestru și la semestru). Dacă nu sunteți sigur că copilul este atras de robotică, puteți opta pentru plata lunară și puteți întrerupe după ce luna s-a încheiat.

    CÂT COSTĂ CURSURILE DE LA INVENTIKA PLACE?

    Cursurile de robotică pot fi achitate lunar la prețul de 100 de lei ședința, la început și la jumătate de semestru la prețul de 90 de lei ședința sau integral, la începutul semestrului, la 80 de lei ședința. Un modul are 16 ședințe. Facturile se emit lunar, la începutul lunii pentru luna în curs sau la începutul modulului, respectiv la jumătatea acestuia pentru cei care decid să achite integral sau la jumătate de semestru.

    CARE ESTE VÂRSTA MINIMĂ LA CARE POT SĂ-MI ADUC COPILUL LA CURSURI?

    Cursurile de Lego WeDo sunt adresate copiilor între 6 și 9 ani, cele de Lego Spike copiilor între 10 și 16 ani, iar cele de programare C++ încep de la minimum 10 ani.

    CÂT DUREAZĂ CURSURILE DE ROBOTICĂ ȘI CE FAC DUPĂ CE COPILUL A TERMINAT UN MODUL?

    Cursurile noastre sunt gândite în așa fel încât copilul să progreseze de la nivelul de începător până la avansat și apoi să se facă trecerea către cursurile de programare. Dacă un copil începe la 6 ani cursurile de WeDo, le poate urma pe acestea timp de 6 semestre și apoi să treacă la cursurile de Spike timp de 4 semestre. Urmând ca, după finalizarea acestor module, sau chiar în același timp, să înceapă și cursurile de programare C++. Acesta este un scenariu ideal, evident că toți copiii sunt bineveniți la orice vârstă și nu există nicio obligație de a urma întreg acest traseu.

    Pe lângă parcursul normal, descris mai sus, Inventika Place organizează și grupe dedicate participării la concursuri (First Lego League, First Lego League Junior și World Robot Olympics). La acestea pot participa, în funcție de interes, copii care au terminat minim un modul de robotică de la orice nivel și care dovedesc un nivel ridicat de pricepere. Detaliile legate de participarea în aceste grupe sunt discutate atât cu copiii, cât și cu părinții înainte de înscrierea în aceste grupe.

    DACĂ ÎNSCRIU MAI MULȚI COPII BENEFICIEZ DE O REDUCERE?

    Da, oferim o reducere de 5% pentru fiecare copil în plus indiferent dacă este fiul/fiica dumneavoastră sau un prieten al copilului.

    Abonează-te